WINTER INTENSIVE 2020 SCHEDULE

INTERMEDIATE

THURSDAY JAN 2		
INTERMEDIATE	ADVANCED	
BALLET 10:00am - 11:55am	BALLET 10:00am - 11:55am	
10-minute break		
POINTE 12:05pm - 1:00pm	VARIATIONS 12:05pm - 1:00pm	
30-minute lunch break		
VARIATIONS 1:30-2:25pm	CONTEMPORARY 1:30pm - 2:25pm	
5-minute break		
CONTEMPORARY 2:30pm - 3:30pm	IMPROVISATION 2:30pm - 3:30pm	
OPEN STUDIO 3:30pm - 4:30pm Dancers may use the studio to stretch		

and work, independently or together.

BALLET BALLET 10:00am - 11:55am 10:00am - 11:55am 10-minute break POINTE VARIATIONS 12:05pm - 1:00pm 12:05pm - 1:00pm 30-minute lunch break CONTEMPORARY TRAINING 1:30-2:25pm 1:30pm - 2:25pm 5-minute break CONTEMPORARY TRAINING 2:30pm - 3:30pm 2:30pm - 3:30pm **OPEN STUDIO** 3:30pm - 4:30pm

Dancers may use the studio to stretch

and work, independently or together.

FRIDAY JAN 3

ADVANCED

SATURDAY JAN 4	
COMBINED	
BALLET 10:00am - 11:55am	
10-minute break	
PARTNERING 12:05pm - 1:00pm	
30-minute LUNCH TALK with Artistic Director	
TRAINING 1:30-2:55pm	
5-minute break	
AUDITION SEMINAR 3:00pm - 3:45pm	
15-minute break	
PHOTO SHOOT 4:00pm - 5:45pm	

*Schedule is subject to change



Come dance and train with us!